Annabeth Aagaard – Kriseledelse

 

FÅ STYR PÅ KRISEN MED KRISELEDELSE

 

ANNABETH AAGAARD

Direktør, cand.merc., forfatter, debattør og foredragsholder

 

Dette foredrag giver dig inspiration, viden og KONKRETE VÆRKTØJER til effektiv krisehåndtering og krise-ledelse.

 

Verdensøkonomien halter – og det betyder nedskæringer, stramninger og afmatning i langt de fleste virksomheder.

 

Det betyder også, at der kræves en anden måde at lede virksomheden på, end vi er vant til i medgangstider.

 

”Få styr på krisen med kriseledelse” har fokus på de vigtigste indsatsområder i praktisk krisehåndtering, som virksom-heder skal prioritere for at mindske de negative effekter.

 

         De 6 nøgleelementer i kriseledelse

         Kriseplanlægning og -scenarier

         Kommunikationen under krisen

         Toolbox og målrettet træning

         Medarbejderpleje, kompetence-overblik og stresshåndtering

         Innovation og videndeling

         Skab ro og tro på en fælles fremtid i organisationen

 

Varighed: 1½ time inkl. pause.

 

Foredraget kan udbygges til kursusaktivitet.

 

 

REFERENCE:

Adm. Direktør Kim Staack Nielsen HD PID – Personalechefer i Danmark

 

PID-Personalechefer I Danmark valgte i forbindelse med et netværksmøde for HR-chefer at benytte Annabeth Aagaard fra Den Vidende Virksomhed som indlægsholder omkring krisehåndtering i HR regi.

 

Jeg har hørt en del foredrag om kriseledelse, men Annabeth Aagaards foredrag om effektiv krisehåndtering er et af de bedste. Det var både meget målrettet og løsningsorienteret samt præsenterede konkrete redskaber til hvordan man i praksis håndterer krisen effektivt og professionelt.

 

Annabeth er en meget inspirerende og kompetent formidler, som evner at skabe dialog og vidensudveksling til gavn for deltagerne.

 

Jeg kan derfor anbefale Annabeth Aagaard som indlægsholder og hendes foredrag om effektiv kriseledelse til andre organisationer, der søger ny inspiration, viden og værktøjer”.

 

 

ANNABETH AAGAARD – INFO-BOX:

 

Annabeth Aagaard (f. 1972) er cand. merc. og ph.D. indenfor innovationsleelse og idéudvikling fra AUC og H. Lundbeck A/S.

Hun har arbejdet som leder, projektleder og rådgiver i 15 år indenfor kommunikation, strategi, ledelse, organisations- og medarbejderudvikling.

Annabeth ejer konsulenthuset, Den Vidende Virksomhed, som yder rådgivning til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor ledelse og udvikling, forandringer, innovation & idéer, samarbejde & teams, personlig ledelse, stress- & konflikthåndtering, videndeling, læring & netværk samt HR, branding & salg.

Annabeth Aagaard gar udgivet bøgerne “Skab resultater gennem læring, viden og kompetencer”, “Viden i bevægelse – på vej mod Den Vidende Virksomhed” og “Idéudvikling”. Desuden er hun medforfatter på fem af Børsens ledelseshåndbøger.

Herudover afholder Annabeth Aagaard adskillige kurser og foredrag, er gæsteforelæser på ASB og AUC, bestyrelsesmedlem og skriver artikler og klummer i diverse aviser og fagblade.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hendes foredrag.

elmerdahl.dk / 12. marts 2009 / Foredrag