Joakim Lind Tranberg

 Joakim Lind Tranberg - Rasmus Seebach Tribute - sanger - musiker - skuespiller - Book hos Elmerdahl.dk

Joakim Lind Tranberg har hovedrollen i Fredericia Teaters store musicalsatsning ’Seebach’, der fortæller sangeren Rasmus Seebach og faderen Tommy Seebachs historie i årene før Rasmus Seebach blev kendt og i de tidlige år af hans karriere.

Joakim Lind Tranberg kan engageres solo med sin guitar eller på klaver, men også med sit band Seebach Tribute.

Joakim Lind Tranberg kommer fra Bornholm. Han blev Danmarks-berømt, da han som 19-årig var med i programmet ‘Elsk mig i nat’ på Kanal 5 i 2008. Han vandt konkurrencen og scorede dermed en rolle i 80’er-musicalen ‘Elsk mig i nat’ på Gasværket, hvor han spillede sammen med bl.a. Jimmy Jørgensen og Szhirley.

I efteråret 2019 spillede han med i “Sanne The Musical” som Sanne Salomonsens daværende mand Bo Stief

Her i 2020-sæsonen medvirkeher Joakim Lind Tranberg i The Rocky Horror Show på Odense Teater

Joakim var debutant i Dansk Melodi Grand Prix, hvor han sang popsangen ‘All About A Girl’. Den er skrevet af danske Lars Halvor og Martin Larsson sammen med irske Ronan Keating i sammen skrive-session. De skrev også Brincks ‘Believe Again’, der vandt Dansk Melodi Grand Prix 2009.

Joakim Lind Tranberg kan engageres solo med sin guitar eller på klaver, men også med sit band Seebach Tribute, som backing. Til formålet er det desuden godt, at mange spontant udbryder: Han ligner ham virkelig!!! Dernæst synger han så tæt op ad originalen. Hvis du lukker øjnene ville du tro at det var Rasmus selv, der stod foran dig. Musikerne er håndplukkede, så publikum er sikret en stor oplevelse.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier. Herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events. Og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.

elmerdahl.dk / 9. april 2018 / Kunstner