Tyrolerband

Ikke alle har oplevet de så berømte Oktoberfester i Tyskland, men her er orkesteret der gør sit til at få det hele op i stemningen som hvis man sad på en bænk i et tysk øltelt.

Der er dømt øl og feststemning af højeste karat.

Tyrolerband består af seks musikere der udgør den originale oberkrainer besætning, klarinet trompet harmonika guitar tubaog ikke mindst en jodlerin. Musikerne spiller jodler og synger og har altid en munter bemærkning i ærmet. Musikerne er alle rutinerede spillemænd der har mange års erfaring i at underholde publikum.

Deres veje har krydset hinanden i adskillige sammenhænge, men i dette orkester fandt de deres musikalske legestue hvor de udfolder deres musikalitet sammenbundet med deres gode humør. De spiller et stort originalt repertoire af ægte østrigsk tyrolermusik og en masse danske fællessange.

Brug Tyrolerband til firmafesten, byfesten, til privatfesten, i foreninger, i indkøbscentre, eller som et anderledes festligt indslag til den sjove fest.

Orkesteret optræder typisk akustisk dog med anlæg til sang og kan som udgangspunkt spille selskaber op på ca. 200 gæster. Dog kan de optræde med lydanlæg for større selskaber.

elmerdahl.dk / 10. marts 2011 / Kunstner