Pyrus & Kandis

 

BØRNENES FAVORITTER ER PÅ VEJ ..


… til alle børn, der holder af PYRUS & KANDIS og deres sange.

PYRUS & KANDIS blev landskendt første gang, da TV2 sendte julekalenderen “Alle Tiders Jul” i 1994. De blev straks meget populær blandt børn og voksne, hvor alle sang med på omkvædet fra sangen COOL JUL: “Vi Vil Ha´ Gang I Den- Sang I Den – Mere Ramasjang Og Tjubang I Den? samt ?Gå Glad I Bad”. Her så man for første gang PYRUS “fyre” sin berømte luftguitar af.

Senere fulgte julekalenderne “Alle Tiders Nisse” fra 1995 samt “Alle Tiders Julemand” fra 1997, hvor PYRUS & Kandis igen havde markante roller. Godt inde i det nye århundrede 2000 sendte TV2 igen julekalender i december med de berømte helårsnisser i 24 helt nye afsnit af Martin Miehe-Renard, hvor PYRUS & KANDIS atter havde hovedrollerne med en masse nye sange. I denne nye Pyrus-julekalender, som hed “Alle Tiders Eventyr”, var der som noget helt nyt indlagt 3-dimensionelle sekvenser, der kunne ses med et par 3-D briller.

En biograffilm med PYRUS & KANDIS blev det også til i 2000. Den hed “Pyrus På Pletten” og den havde premiere sidst i november 2000. Foruden en CD med sangene fra julekalenderen, udkom der også en CD-rom med PYRUS. Selv om der ikke var en julekalender med de to populære nisser i 2001, 2002 og 2003 så var de alligevel rundt i hele landet i december. Her viste det sig, at de var evig populære med det væld af børn, unge og forældre, der kom til deres show. Og i statistikken over mest sete julekalender i perioden 1992-2002 på TV2, var det ?Alletiders Jul? fra 1994. Så ingen tvivl om, at ?Alle Tiders Helårsnisser? ? sætter ?Gang I Den og Ramasjang Og Tjubang I Den?, når PYRUS & KANDIS træder op på scenen.

 

Admin / 26. april 2004 / Kunstner