Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche - Vært, konferencier, ordstyrer, moderator - Book hos Elmerdahl.dk

 
 
 
 
 
 
 

Tine Gøtzsche er en rutineret vært, moderator, interviewer og foredragsholder.

I det seneste lille årti har Tine Gøtzsche tidligere været vært på TV AVISEN, og tidligere har hun bestyret DR-programmer som Profilen, DR2 Udland, Temalørdag og P1 Debat. Hun har også været vært på valgdebatter, statsministerdueller og store politiske og kongelige begivenheder i ind- og udland.

Derudover har Tine løbende lavet konferencer for virksomheder, organisationer og offentlige institutioner.

I 2018 sprang hun ud som selvstændig og har siden specialiserer sig i ordstyrer- og moderator- og værtsopgaver. Blandt kunderne er både ministerier, offentlige og private institutioner, faglige organisationer, erhvervsorganisationer, private virksomheder, foreninger og diverse interesseorganisationer.

En stribe af tilfældigheder og mangel på masterplan kombineret med arbejdsomhed, entusiasme og viljen til at sige ja til de muligheder, der opstår. Det er ingredienserne i en ikke særligt planlagt karriere, der førte Tine Gøtzsche fra en trist hverdag som arbejdsløs erhvervssproglig korrespondent til prisbelønnet vært på TV Avisen med både statsministerdueller og kongelige transmissioner i bagagen. En bagage, der nu har givet hende modet til at springe ud som selvstændig og blive chef i sit eget liv.

Som moderator er Tine Gøtzsche en aktiv medspiller, når I skal tilrettelægge jeres konference. Hun har blik for både detaljer og store linjer og styrer de optrædende og publikum sikkert i hus.

Tine har blandt andet et foredrag der handler om nyheds-tv, som kan tilpasses netop jeres ønsker. Hun kan for eksempel fokusere på, hvordan man samarbejder, når mange forskellige faggrupper skal arbejde sammen. Ligeledes kan hun fortælle om arbejdet med kongelige transmissioner.

Tine er uddannet journalist og erhvervssproglig korrespondent og gennemfører konferencer på dansk, engelsk, fransk og spansk. 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

 

Elmerdahl.dk er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier, herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events – og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.

elmerdahl.dk / 6. september 2018 / Ikke kategoriseret