Skøre Strømere – Gadeteater

Dansk Rakkerpak

 Skøre strømere

Skøre Strømere

       næse for knippelsuppe !

“Skøre Strømere” er et uniformeret, hårdtslående politikorps med sjove næser, der kan sættes ind overalt, hvor der skal strammes op på lov og orden.

De kan patruljere i gågaden, i storcentret, på festivalpladsen, ved dyrskuet ect. eller sættes ind i forbindelse med større forsamlinger på konferencer, ved åbninger, receptioner og lignende.

“Skøre Strømere” er ikke en egentlig forestilling i traditionel forstand, men “mobilt gadeteater” med et rimproviseret forløb, der er forskelligt fra gang til gang afhængigt af arrangementets karakter, de fysiske rammer og samspillet med publikum.

“Skøre Strømere” uddeler knippelsuppe og huskekager efter forgodtbefindende – og forkælede børn, utilstrækkelige voksne, og andre kriminelle, kan bare vente sig.

PRESSEN SKREV

En knippelgod kulturnat
“De skøre strømere var engageret til at holde ro og orden i byen. Det gjorde de med svingende knipler, heftig brug af politifløjterne og vilkårlige anholdelser af uskyldige vardenesere. Ja, selv lygtepæle fik et dask med kniplerne. De fik skam også fat på en undvegen straffefange, der i strippet fangedragt rapellede ned fra taget af en bank. Bestemt et festligt indslag i Kulturnatten”.

Forestillingen varer 60 – 90 minutter og kan evt. fordeles på flere patruljeringer.
“Skøre Strømer” er mobilt gadeteater og kan ses af flere tusinde mennesker.

 

 

elmerdahl.dk / 3. december 2015 / Kunstner