Claus Elgaard

 

DET HANDLER OM AT VÆRE KLAR!

 

 

 

 CLAUS ELGAARD

 

Journalist og TV-Vært på TV2 Østjylland

 

 

 Hvad gør de bedste bedre?

 

Hvad kan vi lære af det?

 

Claus Elgaard er manden, der kan svare på begge spørgsmål. Gennem 25 år har han befundet sig helt tæt på de bedste fra sportens verden. Han har studeret dem på nært hold og han har fulgt det op med nærgående interviews. Hvad er det der gør, at de er i stand til at opnå de eftertragtede toppræstationer.

 

Hvordan gør man sig klar, når det virkelig gælder?

 

De succesrige teknikker kan snildt overføres til andre situationer – både i erhvervslivet og privatlivet.

 

Så lyt med, når Claus fortæller om de parametre, der gør den store forskel. Eksemplerne bliver rigt demonstreret ved hjælp af videoklip m.m.

 

Claus Elgaard er vant til at tale og optræde, så det kan forstås. Hans foredrag, der altid tilrettes målgruppen, er både underholdende – og ikke mindst lærerige. Hvad enten det gælder et kundearrangement, et personalemøde, et lederseminar eller lignende.

 

Varighed og teknik: Efter aftale.

 

 

CLAUS ELGAARD – INFO-BOX:

 

Claus Elgaard, f. 1963.

 

Claus var i 15 år studievært på TV2 Sporten, og han har endvidere været tilknyttet Kanal 5, hvor han guidede seerne gennem Danish Touringcar Championship, ligesom han har dækket “Den Store Mission”.

 

Claus er i dag meget aktiv inden for udvikling og udførelse af event og kan bl.a. engageres til at forestå diverse teambuilding arrangementer.

 

Han underviser endvidere bl.a. i brugen af kropssprog – og anvendelsen af medier i markedsføringen. Og mangler man en tovholder / konferencier eller lignende, er Claus Elgaard et godt valg.

 

En sjov og anderledes sports-quiz kan også arrangeres.

 

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

 

 

 

elmerdahl.dk / 6. juni 2007 / Foredrag