Jane Rosengren – Humor i ledelse

 

HUMOR I LEDELSE

 

Hvorfor er humoristisk sans så vigtigt?

 

 

 

 JANE ROSENGREN

 

Erhvervscoach og foredragsholder

 

Humor i ledelsen er vigtig bl.a. fordi den resulterer i et mindre sygefravær blandt de ansatte – og også færre fejl – så humor får på den måde direkte indflydelse på resultatet på bundlinjen.

 

Men også fordi den er med til at tage “trykket af kedlen”. Mange sandheder kan siges, når blot de bliver sagt med et gran af humor. Og når tingene ikke får lov til at hobe sig op, men kommer frit frem, kan meget stress undgås. Så faktisk kan man hævde, at humor fungerer som en slags lynafleder og økologisk stresskur.

 

Spørgsmålet er så: Er en leder sjov – bare fordi han/hun er blevet leder?

Og er humoren på arbejdspladsen overhovedet lederens ansvar?

hvis det er så vigtigt – hvordan rekrutterer man så medarbejdere, der har humoristisk sans?

 

Jane Rosengren er ikke stand-up komiker, men hun har helt tydeligt taget en del af sin egen medicin. Hun leverer derfor alle svarene på en yderst underholdende måde – samtidig med at hun behandler emnet som en faglig disciplin. “humor-management” om man vil.

 

“Jane præsterer et inspirerende, sjovt og eftertænksomt foredrag, hvor deltagerne bliver inddraget på en anderledes og lærerig måde. Med lige dele alvor og sjov behandles emnet “Humor i Ledelse” meget intelligent. Intet er overladt til tilfældigheder”.

Adm. Dir. Per Stjerneqvist, Volvo Entreprenørmaskiner

 

 

Teknik: CD-afspiller, 2 flip-stativer, clipsmikrofon og en PC’er (medbringer eget USB-stik)

 

 

Læs også om Janes foredrag: “Tag smilet alvorligt

 

 

JANE ROSENGREN – INFO-BOX:

 

Jane Rosengren er uddannet på Mastery University i USA hos Anthony Robbins. Hun er NLP Trainer med international certificeringsret.

 

Foruden at være i besiddelse af en gedigen erhvervserfaring som kvalitets- og miljøchef i flere entreprenørfirmaer var Jane i 10 år (frem til salget i 2002) indehaver og leder af træningscentret Sporty Aalborg.

 

Jane besidder flere bestyrelsesposter og hun arbejder endvidere som  erhvervscoach for en række ledere hos bl.a. Volvo, Dandy, Lego, KMD og Aalborg Kommune.

 

En del af fritiden bruges med stor fornøjelse på de skrå brædder med at spille amatørteater.

 

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hendes foredrag.

 

 

elmerdahl.dk / 7. januar 2008 / Foredrag